Δεν μπορώ να εντοπίσω το διαμέρισμα απ’ όπου προέρχεται ο θόρυβος

Γεια σας και συγχαρητήρια για το site σας. Μένω σε πολυκατοικία όπου δεν υπάρχουν ουσιαστικά ώρες κοινής ησυχίας. Ακούγονται δυνατοί θόρυβοι (κτυπήματα και σύρσιμο επίπλων) μέχρι τις 1 και 2 τα ξημερώματα (αρκετές φορές και πιο αργά αν και σε μικρότερη ένταση). Το χειρότερο είναι ότι δεν μπορώ να εντοπίσω το διαμέρισμα απ’ όπου προέρχεται ο θόρυβος (νόμιζα αρχικά ότι προερχόταν από το από πάνω διαμέρισμα αλλά μάλλον δεν ισχύει). Γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτοψία από την αστυνομία?

Απάντηση: Θεωρητικά ναι , Πρακτικά ΟΧΙ !!!

3 thoughts on “Δεν μπορώ να εντοπίσω το διαμέρισμα απ’ όπου προέρχεται ο θόρυβος”

  1. Δεν ασχολείται κανεις. Εγω εχω παρόμοιο πρόβλημα με συγκεκριμένα διαμερίσματα (πανω/κάτω) που φτάνουν ως τις 4 τα ξημερώματα. Οι κυριοι που τους πληρώνουμε απο τους φόρους μας, δεν εκαναν τον κόπο να περάσουν μέσα για να ακούσουν την φασαρία.

    Εγινε συσταση των 30 δευτερολέπτων και μέχρι να φτάσουν στο περιπολικό οι απροσαρμοστοι γειτονες συνέχισαν απτόητοι.

    Μονη (νομιμη) λύση, η αποχώρηση.

  2. Απάντηση για αυτόν που δεν μπορεί να εντοπίσει το διαμέρισμα από όπου προέρχονται οι θόρυβοι. Υπάρχουν τοποθεσίες στο internet απο όπου κατεβάζουν ήχους-θορύβους που γίνονται συνήθως σε ενα διαμέρισμα, μετά τους οδηγούν στον ενισχυτή τους. Ρυθμίζοντας τα μπάσσα δεν μπορείς να εντοπίσεις την πηγή του θορύβου. Ψάξε το προς αυτή την κατεύθυνση.Ένας ομοιοπαθής.

  3. Φίλε michael επειδή και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα τι ενοείς όταν λες για τοποθεσίες στο internet ? Μπορείς να μας δώσεις λεπτομέρειες ?

Leave a Comment