Ηχορύπανση από καφενείο

Γεια σας,
Λοιπόν,πριν απο λίγους μήνες εχουμε μετακομίσει με την κοπέλα μου σε ένα σπίτι που απο κάτω από τι μας είπε ο ιδιοκτήτης λειτουργει ένα ήσυχο καφενείο.Για κακή μας τύχη ανακαλύψαμε ότι είναι πολλά αλλά όχι ήσυχο.Δεν μπορούμε να ησυχάσουμε τα βράδια.Η φωνές και η μουσική ακούγονται λες βρισκόμαστε κάτω.Μετά από πολλά παράπονα στον ιδιοκτήτη και στην ιδιοκτήτρια του ‘καφενείου´ τοποθετείθηκε ‘ηχομώνοση’ αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικά.Ειδικα τα απογευματα προς βράδυ η κατασταση είναι απελπιστική.Και ενώ χαμηλώνει ορισμένες φορές η μουσική τα βράδυα,οι φωνές απο τους θαμώνες ειναι εκνευριστική.Εχουμε χάσει τον ύπνο μας τον τελευταίο καιρό.Θέλω να σας ρωτήσω τι μπορώ να κάνω για να σταματήσει.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Εαν το έχετε ενοικιάσει Η καλύτερη λύση είναι να φύγετε!

1 thought on “Ηχορύπανση από καφενείο”

  1. Εφόσον δεν είναι δικό σας το σπίτι, γνώμη μου είναι πως δεν αξίζει τον κόπο να περιμένετε ‘μήπως βρεθεί κάποια λύση’. Αν ήταν δικό σας θα ήταν αλλιώτικα τα πράγματα, αλλά μιας και έχετε μετακομίσει πρόσφατα, θεωρώ πως είναι μικρό το κακό αν σηκωθείτε και φύγετε. Αν ξεκινήσετε να μπείτε σε διαδικασία καταγγελιών – μηνύσεων κτλ και χρόνο θα σας πάρει και θα σας φθείρει ψυχολογικά πολύ και το αποτέλεσμα θα είναι αμφίβολο.

    Δυστυχώς έτσι λειτουργούν τα πράγματα σε αυτή τη χώρα. Καφενεία κάτω από σπίτια, υπαίθρια μπαρ εν μέσω πολυκατοικιών, καφετέριες οι οποίες καταλαμβάνουν ολόκληρα πεζοδρόμια. Βγάζουμε μια στοιχειώδη άδεια και από ‘κει και πέρα το λειτουργούμε το μαγαζί όπως μας γουστάρει, χωρίς να δίνουμε δεκάρα για το ποιος είναι δίπλα μας. Θα πλήξει όμως το πρόβλημα και άλλους ανυποψίαστους στο μέλλον και αυτοί που μέχρι σήμερα αφήνανε τα λεφτά τους σε καταστήματα που ηχορυπαίνουν ασύστολα ίσως αρχίσουν να σκέφτονται λίγο διαφορετικά.

Leave a Comment