Εξώδικο πολιτών σε Δήμους

Αγαπητοί φίλοι,

90 πολίτες των Δήμων Γέρακα και Χαλανδρίου αποστείλαμε στις 28/9/2010 το συνημμένο εξώδικο στους Δήμους Γέρακα και Χαλανδρίου με αναφορά-καταγγελία στον Συνήγορο του Πολίτη ώστε να επιληφθεί σειράς θεμάτων μεταξύ των οποίων η σοβαρότατη ηχορύπανση της Περιοχής Πατήματος ΙΙ στο Χαλάνδρι.

Νομίζουμε ότι μία τέτοια προσέγγιση θα μπορούσε να ισχύσει και σε άλλες περιπτώσεις όπου η αδιαφορία Δήμων, Δημοτικής Αστυνομίας και ΕΛΑΣ οδηγούν σε ταλαιπωρία των κατοίκων και υποβάθμισης της ζωής τους.

exodiko.pdf

Φιλικά
Πάτημα ΙΙ

Ίσως σας ενδιαφέρουν…

2 Απαντήσεις

  1. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Αν και το πρόβλημα της περιοχής είναι πολύ μεγαλύτερο και δεν αφορά αποκλειστικά την ηχορύπανση, είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα η κίνηση σας και εύχομαι και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας. Ενημερώστε μας αν είναι δυνατόν για τα αποτέλεσματα αυτής σας της ενέργειας, όταν αυτά έρθουν φυσικά.

  2. Ο/Η pathma_ii λέει:

    Να ενημερώσουμε ότι ήδη διεξάγεται έρευνα από τον Συνήγορο του Πολίτη (Κύκλος “Ανθρώπινα Δικαιώματα” και Κύκλος “Ποιότητα Ζωής”).

    Όταν η ζωή του πολίτη καταστρέφεται από αυτούς που εκλέγονται για να την προστατεύουν, δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την δυναμική διεκδίκιση του αυτονόητου.

    Φιλικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *