Πρόβλημα ηχορύπανσης στην περιοχή Γλυφάδας Αττικής

Είμαστε κάτοικοι Γλυφάδας Αττικής, και αντιμετωπίζουμε, εδώ και 3 εβδομάδες περίπου, σοβαρό πρόβλημα ηχορύπανσης στην περιοχή. Η ηχορύπανση προέρχεται από το καινούριο club Messiah  της παραλιακής (Λ.Ποσειδώνος και Γρ.Λαμπράκη 2), το οποίο συνεχίζει να παρενοχλεί θρασύτατα ακόμα και μετά από πολλές καταγγελίες στην άμεση δράση. Αφού όλες μας οι προσπάθειες δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα, αποφασίσαμε να κινηθούμε μαζικά, και καλούμε όλους τους κατοίκους της παραλίας Γλυφάδας σε συγκέντρωση, αυτό το Σάββατο 8 Μαΐου 6:00 με 6:15 το απόγευμα έξω από την Alpha Bank στο εμπορικό κέντρο Galleria (Ι.Μεταξά 21), για να παραπονεθούμε και να καταγγείλουμε στην αστυνομία την απαράδεκτη ηχορύπανση με την οποία ζούμε και να ζητήσουμε συμμόρφωση σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία.

3 thoughts on “Πρόβλημα ηχορύπανσης στην περιοχή Γλυφάδας Αττικής”

  1. Άλλος ένας νεοέλληνας μάγκας ο οποίος άνοιξε μαγαζί (πιθανότατα με άδεια αναψυκτηρίου ή κάτι αντίστοιχο) και θεωρεί ότι μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει…
    Και κάποιοι ακόμα κάτοικοι οι οποίοι δεν έφταιξαν σε τίποτα αλλά είχαν την ατυχία να ζούν κοντά σε ένα τέτοιο μαγαζί…
    Κάντε καταγγελία, πηγαίνετε στον εισαγγελέα και στον συνήγορο του πολίτη και γενικώς εξαντλείστε ό,τι νόμιμο μέσο έχετε στη διάθεση σας διότι αυτές οι καταστάσεις δυστυχώς δεν λύνονται από όλους αυτούς τους αδιάφορους ‘υπεύθυνους’ στους δήμους…Καλά ξεμπερδέματα…

  2. Ο ιδιοκτήτης του Messiah club παρευρέθηκε στην συνάντηση και ζήτησε μια εβδομάδα διωρία για να λύσει τα προβλήματα με τον ήχο.

    Παραμένει όμως το πρόβλημα στην περιοχή με τις δεκάδες παράνομες καφετέριες οι οποίες το βράδυ το “γυρνάνε” σε bar χωρίς φυσικά να κατέχουν την αντίστοιχη άδεια και να προκαλούν εκνευρισμό στους κατοίκους της περιοχής.

  3. Απ’ό,τι γνωρίζω η σωστή ηχομόνωση ενός μαγαζιού κοστίζει αρκετά, μακάρι όμως να λυθεί το πρόβλημα.

    Το θέμα με τις καφετέριες/αναψυκτήρια που παράνομα και θρασύτατα χωρίς αντίστοιχες άδειες το γυρίζουν σε bar τις βραδινές ώρες έχει κατά τη γνώμη μου ξεφτιλιστεί. Βλέπεις ο νεοέλληνας θέλει τέρμα τη μουσικούλα του για να φτιαχτεί, δεν μπορεί να διασκεδάσει λίγο πιο ήσυχα. Πρέπει να γίνεται χαμός για να πούμε ότι διασκεδάσαμε. Φυσικά είτε είμαστε σε ανοικτό χώρο είτε σε κλειστό, δεν παίζει κανένα ρόλο ούτε για τους ιδιοκτήτες ούτε αλλά και για τους θαμώνες. Αυτά τα πράγματα λένε πολλά και για το πολιτιστικό μας επίπεδο γενικώς.

Leave a Comment