Τόσες προσπάθειες και δεν δικαιώθηκε

Καλησπέρα.Μένω στον 3ο όροφο οικοδομής της οποίας ο 5ος και ο 6ος κατοικείται απο τον εργολάβο κι όλο του το σόι. Κοιμόμαστε 3 χρόνια απο τότε που συνταξιοδοτήθηκαν οι απο πάνω με ωτοασπίδες.Κάνουν την μέρα, νύχτα και μερεμετιάζουν τα πάντα.Μετά απο μήνες παρακλήσεων και με την πρώτη καταγγελία άρχισαν τα μπαμ επίτηδες. Εννοώ ένα ταβάνι να τραντάζει στις 2.30 ή και 3 την νύχτα. Εγώ εγχειρισμένη, οι 2 μου κόρες να διαβάζουν για πτυχίο και να εργάζονται ταυτόχρονα και μια γιαγιά 87 ετών με μπαλονάκι, μαρμαρυγή κλπ κλπ.Ζητήσαμε την βοήθεια των υπολοίπων ενοίκων οι οποίοι αδιαφόρησαν έως ενοχλήθηκαν. Κάναμε πολλές καταγγελίες, καλέσαμε 12 φορές το 100, στείλαμε εξώδικο και τελικά καταφύγαμε σε αγωγή με μάρτυρα ένοικο επίσης της πολυκατοικίας και χάσαμε. Με το αιτιολογικό ότι αφου δεν ακούει η απο πάνω τους δεν γίνεται ν ακούμε εμείς οι απο κάτω. Επειδή κρατώ χαμηλό προφίλ και δεν ξανασυμμετείχα σε συνέλευση έχει πέσει ένας τόνος λάσπης και να μην επιθυμώ πια να καλημερίζω κανέναν. Χρειάζομαι απεγνωσμένη βοήθεια γιατί πια δεν πιστεύω ότι η δικαιοσύνη μπορεί να με βοηθήσει.
Σας ευχαριστώ.

Λύσεις: Τους Ξυπνάτε όταν κοιμούντε και όταν φεύγετε αφήνετε κάτι να παίζει όλη τη μέρα ….. Και η δραστική: Αλλάζετε σπίτι και πότε σε Πολυκατοικία και ειδικά σε ορόφο που έχετε άλλο από πάνω!!!!!

3 thoughts on “Τόσες προσπάθειες και δεν δικαιώθηκε”

  1. 1ο:ο εργολαβος μπορει να εχει μονωσει τον 5ο και 6ο όροφο,εκτος απο το πατωμα του δηλαδή το πολύπαθο ταβανι σας.!!!!!!!
    2ο:η απο πανω τους που μενει?στον 6ο, 7ο?
    μπορει να ειναι απο ψυχοπαθης εως κουφη.
    3o:ο θόρυβος που κάνει αυτος μπορει να ακουγεται ελάχιστα στην απο πανω και σε αυτον αλλά εκοφαντικα και πολυ ενοχλητικα σε σας,επειδη εσεις ειστε η απο κατω του.
    Απευθυνθειτε σε κάποιον επαγγελματια που κανει ακουστικες μελετες.

  2. Σαν να διαβάζω τη ζωή μου. Ιδιες δικαιολογίες, ίδιες συμπεριφορές. Εμείς είχαμε 3 μάρτυρες και μελέτη μηχανικού του ΤΕΕ, μετρήσεις, ιατρικές γνωματεύσεις με _πραγματικά_ προβλήματα. Τελικά, καταλήξαμε να χάσουμε 4 χρόνια από τη ζωή μας και αναγκαστήκαμε να μετακομίσουμε.

    Νομιμα δεν λύνεται το πρόβλημα. Θέλει να έχεις θείο τον “αγαπούλα”..

Leave a Comment