Εξώδικο πολιτών σε Δήμους

Αγαπητοί φίλοι,

90 πολίτες των Δήμων Γέρακα και Χαλανδρίου αποστείλαμε στις 28/9/2010 το συνημμένο εξώδικο στους Δήμους Γέρακα και Χαλανδρίου με αναφορά-καταγγελία στον Συνήγορο του Πολίτη ώστε να επιληφθεί σειράς θεμάτων μεταξύ των οποίων η σοβαρότατη ηχορύπανση της Περιοχής Πατήματος ΙΙ στο Χαλάνδρι.

Νομίζουμε ότι μία τέτοια προσέγγιση θα μπορούσε να ισχύσει και σε άλλες περιπτώσεις όπου η αδιαφορία Δήμων, Δημοτικής Αστυνομίας και ΕΛΑΣ οδηγούν σε ταλαιπωρία των κατοίκων και υποβάθμισης της ζωής τους.

exodiko.pdf

Φιλικά
Πάτημα ΙΙ

2 thoughts on “Εξώδικο πολιτών σε Δήμους”

  1. Αν και το πρόβλημα της περιοχής είναι πολύ μεγαλύτερο και δεν αφορά αποκλειστικά την ηχορύπανση, είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα η κίνηση σας και εύχομαι και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας. Ενημερώστε μας αν είναι δυνατόν για τα αποτέλεσματα αυτής σας της ενέργειας, όταν αυτά έρθουν φυσικά.

  2. Να ενημερώσουμε ότι ήδη διεξάγεται έρευνα από τον Συνήγορο του Πολίτη (Κύκλος “Ανθρώπινα Δικαιώματα” και Κύκλος “Ποιότητα Ζωής”).

    Όταν η ζωή του πολίτη καταστρέφεται από αυτούς που εκλέγονται για να την προστατεύουν, δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την δυναμική διεκδίκιση του αυτονόητου.

    Φιλικά

Leave a Comment