Ηχορύπανση απο κέντρο διασκέδασης στη Κατερίνη

Καταρχας συγχαρητήρια για τη δουλεια σας. Θα ηθελα να με ενημερωσετε ποιος ειναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να απαλλαγούμε από ‘επαγγελματια’ της νύχτας ο οποιος έχει αφαιρεσει την ησυχια απο μια ολοκληρη περιοχή με το ετσι θελω. Περιοχή : παραλία κατερίνης, κατάστημα: villa white. εχουμε κανει δεκαδες καταγγελίες στην αστυνομία η οποία προβαίνει σε ελέγχους οι οποίοι μαλλον δεν εχουν αποτέλεσμα. και αυτό διότι οι τύποι χρησιμοποιούν τσιλιαδόρους και κοφτες. αποτελεσμα να μας ενοχλούν κάθε νύχτα.

η περιοχή είναι γεμάτη κλαμπ και μπαρ τα οποία όμως δεν ενοχλούν κανένα, περα του συγκεκριμένου. δεν εχω προβλημα με το συγκεκριμενο χώρο, μονο με το συγκεκριμενο επαγγελματια ο οποίος δεν ενδιαφέρετε για κανενα νόμο ή άνθρωπο…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Ασφαλιστικά Μέτρα
Βγαίνουν γρήγορα και σε κάθε παράβαση καταλογίζεται συγκεκριμένο ποσό .

6 thoughts on “Ηχορύπανση απο κέντρο διασκέδασης στη Κατερίνη”

  1. Χαίρομαι ιδιαίτερα για την σελίδα σας. Πιστεύω πως δεν υπάρχει βούληση να παταχθούν οι τρομοκράτες της νύχτας, γιατί εδώ και 20 χρόνια κάθε καλοκαίρι φθίρομαι κυριολεκτικά από τους ασυνείδητους παραγωγούς θορύβου στην ευρεία περιοχή της Παραλίας Πιερίας. Οικογενειακώς πάσχουμε κάθε νύχτα γιατί γειτονεύουμε με το GOLD νυχτερινό κέντρο διασκέδασης με άδεια εστεγασμένου χώρου, που διαθέτει όμως κινητή οροφή και φυσικά ανοίγει μετά τις 2 τα μεσάνυχτα. Καταγγελίες στο Δήμο Παραλίας μια και αυτός χορηγεί την άδεια και διαθέτει και μόνιμη επιτροπή για το θέμα, χωρίς αποτέλεσμα. Αναγκάστηκα να προσφύγω στον Συνήγορο του Πολίτη και τότε φάνηκαν όλοι οι αρμόδιοι που δήλωναν αναρμόδιοι για την επίλυση του θέματος. Ακόμη βασανίζομαι να αποδείξω πως ανοίγουν την οροφή τα μεσάνυχτα και κανείς δεν την ακούει, δεν την βλέπει (μια βόμβα μολότωφ θα το αποδείκνυε,,) ώστε να την σφραγίσει κάποιος αρμόδιος με βουλοκέρι και να ησυχάσουμε. Η Νομαρχιακή υπηρεσία πραγματοποίησε επιτόπια εξέταση την 1.30 μεσημβρινή για να διαπιστώσει την ηχορύπανση, έχω το έγγραφο τους. Ο Δήμαρχος Παραλίας αγνοούσε την καταγγελία μου γιατί την χρεώθηκε κάποιος αντιδήμαρχος ο οποίος με την σειρά του την αγνόησε και πάει λέγοντας. Η Αστυνομία μετά τις κλήσεις μας πηγαίνει στο χώρο, για λίγο σιωπούν και μετά ξανά τα ίδια. Ξανατηλεφωνούμε στο 100 και δεν πιστεύουν πως επαναλαμβάνεται η παράβαση. Λοιπόν, έχουν άγιο ή μπάρμπα στην κορώνα, δεν υπάρχει εξήγηση.
    Μόνο με αγώνα και επιμονή μπορούμε να πετύχουμε να κοιμηθούμε σαν άνθρωποι…..

  2. Μήπως γνωρίζετε πόσοι ακόμα κάτοικοι ενοχλούνται από το εν λόγω κατάστημα? Έχετε σκεφτεί να κάνετε κάποια ενέργεια όλοι μαζί? Ο Δήμος και γενικότερα οι Δημόσιες Υπηρεσίες είναι υποχρεωμένες να απαντήσουν σε έγγραφες καταγγελίες/ερωτήσεις κτλ εντός 10 ημερών. Πώς γίνεται τόσο ο Δήμαρχος αλλά και ο Αντιδήμαρχος να αγνοήσουν την καταγγελίας σας και να μην λάβετε κάποια απάντηση σε αυτή? Ζητείστε ηχομέτρηση από την Υγειονομική Υπηρεσία υποδεικνύοντας τους το πρόβλημα με την οροφή και απαιτείστε επιπλεόν μετρήσεις. Τέλος, εφόσον έχετε στα χέρια τόσες αποδείξεις που αφορούν αδιαφορία, ανοχή και κακοδιοίκηση από μέρους των Δημοτικών Αρχών, θα μπορούσετε να απευθυνθείτε και στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και να ‘ξαναενοχλείσετε’ το Συνήγορο του Πολίτη.

  3. Ευχαριστώ για την απάντηση σας. Φυσικά υπάρχουν και άλλοι που παραπονούνται και ζητούν όλοι μαζί να καταφύγουμε στον εισαγγελεα για κάποια λύση. Εμείς απέχουμε 75 μ από το κλαμπ, που βρίσκεται εφαπτόμενο στο σχέδιο πόλης του Δ.δ. Παραλίας. Δήμαρχος και λοιποί δεν υπάρχουν πια, ο Δήμος συνενώνεται με τον Δήμο Κατερίνης και υπάρχουν οικονομικές κατηγορίες κατά του νυν Δημάρχου και έτσι εγκατέλειψαν τον Δήμο. Η υγειονομική υπηρεσία δεν έχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσει βραδυνή επίσκεψη και έλεγχο, η τελευταία έγινε 1.30 μ.μ. όταν δεν λειτουργεί το κλαμπ. Στον Συνήγορο του πολίτη δεν απαντούσε κανείς και το κάναν μετά από επανηλειμένες επιστολές και υπενθυμήσεις για την υποχρέωση των να απαντούν αμέσως ( και η αστυνομία το ίδιο..). έτσι αγώνας με κάθε τρόπο και ξενύχτι. Προχθές Παρασκευή ρίξαν και βεγγαλικά ώρα 3 μεσάνυχτα. Φαντασθείτε λοιπόν το θράσος και η κάλυψη από τους αρμόδιους.
    Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.

  4. συνεχίζω αυτά που έγραψε ο δεύτερος καταγγέλων:

    1. το gold όντως έχει ανοιχτή οροφή. αλλά μόνο αυτό…τουλάχιστον έχουν κλείσει γύρω γύρω με ηχοκουρτίνες και ο θόρυβος είναι μειωμένος…και παλι ομως ειναι παραβατες

    2. το villa white είναι ανοικτό! ΑΝΟΙΚΤΟ! αυτή τη στιγμή που σας γράφω, κάνουν δοκιμές! με 100 db μέσα, έχω 80db σε απόσταση 800 μέτρα [χωρίς εμπόδια]. μιλάμε για τρομοκρατία που μένει ατιμώρητη!

    3. ενημερώστε σας παρακαλώ για το τι ακριβώς μπορεί να γίνει! η αστυνομία μέχρι και πέρυσι ήταν ανίδεη! μετρούσαν στα ηχεία 100 db και όλα οκ! χωρίς να εφαρμόζουν το νόμο!!!! χωρίς να κοιτάνε αν είναι ανοικτό το μαγαζί! χωρίς να κοιτάνε αν έχει 30 db έξω!!!

  5. επίσης…. ο “δήμαρχος” έχει εις βάρος του μερικές μυνήσεις…

    και μάλλον θα εκπέσει επιτέλους από το αξίωμα του κοινοτάρχη…

    απλώς να αναφέρω:

    – δημιουργία πεντάστερου ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ (!!!!) που ακόμα διερευνώνται οι υπεύθυνοι
    – τα νέα μαγαζιά δεν έχουν “αγγιχτεί” από δήμο/νομαρχία για την όχληση των κατοίκων αλλά και των άλλων επαγγελματιών

Leave a Comment